over ons:

welkom bij dierentaxi

noord brabant

De dierentaxi is ontstaan uit onze eigen ervaringen vanuit de trimsalon & uitlaatservice  dogs & walks by kailey, daar halen wij vaak honden op o.a. voor een trimbeurt waarvan mensen geen of tijdelijk geen beschikking hebben over eigen
vervoer. Daarnaast kwam steeds meer de vraag of we ook “even”mee naar de dierenarts konden rijden.

informatie trimsalon & uitlaatservice dogs & walks by kailey

wij zijn begonnen met ritten in nederland voor honden en katten. eerst de ritten naar de dierenarts, toen kwam het pension erbij en uiteindelijk de eerste ritten naar een andere eigenaar.

we hebben besloten  vergunning type I aan te vragen  bij het nvwa voor korter dan 8 uur maar deze bleek al snel niet meer te voldoen door de aanvragen voor langere ritten, we hebben daarop besloten deze vergunning om te laten zetten en uit te laten breiden naar nvwa type II nr 323785  zodat wij NU honden,katten, konijnen, vissen  vogels, knaagdieren,reptielen en amfibeën mogen vervoeren in heel Europa.

 

Onze citroën jumpy is volledig aangepast en voorzien van alle luxe  om uw huisdieren veilig en comfortabel te laten reizen zodat deze zonder veel stress aan komen op hun “nieuwe”adres. de bus is gekeurd door het RDW en heeft het certificaat VLD. 

OOk werken wij als het nodig is met TRACES NT zodat wij voldoen aan alle eisen waaraan een goede betrouwbare vervoerder van huisdieren aan moet voldoen. 

 

Bij alle ritten  worden uw huisdieren NOOIT alleen in de bus achtergelaten ook niet  als er overnacht dient te worden maar slapen zij met ons in de bus of  een hotel en krijgen zij de zorg en aandacht die ze verdienen.

 

dierentaxi noord brabant rijdt zowel exclusief voor u maar ook v.i.p. combinatievervoer wat inhoudt dat er minimaal 3 huisdieren van eventueel verschillende eigenaren in 1 route meegaan , dit om uw kosten zo laag mogelijk te kunnen houden maar uw huisdieren wel profiteren van onze zorg zoals wij die ook bieden bij exclusief vervoer, uiteraard combineren wij zo dat de reistijd zo gunstig mogelijk is voor uw huisdier zodat deze niet onnodig lang onderweg is. 

 

U krijgt na het bespreken van uw wensen een  transparante offerte op maat zodat u precies weet waar u aan toe bent zonder verrassingen achteraf.

Kortom geen verborgen kosten maar een all-in prijs  voor uw dier(en)

 

dierentaxi noord brabant werkt met een getekende offerte zonder* aanbetaling of volledige betaling vooraf!! 

 

betaling geschiedt bij aankomst van uw dier(en) op de plaats van bestemming en kan eenvoudig met uw credit/bankcard of contant.

(mobiel pinautomaat aanwezig werkzaam in heel europa.)

 

*flightnanny service uitgezonderd ivm aankoop vliegtickets.

 

bent u benieuwd naar de prijs van uw rit?

 

vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan.uw huisdier(en) staan bij ons op nummer 1

veiligheid, luxe, professionaliteit met een vleugje liefde!

wij vinden kwaliteit belangrijker dan kwantiteit! u ook? dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

 
 
wat kan en mag u van ons verwachtten? 
  
 
                                                                      wij rijden 2 soorten vervoer : 
 

*wij rijden enkel privé vervoer voor 1 opdrachtgever, wij rijden géén groot verzameltransport!

*Wij rijden in overleg V.I.P combinatie routes met min 3  huisdieren van verschillende opdrachtgevers tegen gunstige tarieven maar met de service zoals u van ons gewend bent!

 

 • professionele vakbekwame chauffeuse.
 • regelmatig updates en direct contact met chauffeuse.
 • iedere 3 uur  een (plas) pauze.(dit is een richtlijn er wordt gekeken naar de behoefte van alle dieren die in de bus aanwezig zijn) 
 • deur tot deur service.   
 • u kunt gedurende de reis uw huisdier volgen via ons tracksysteem.
 • extra voordelig als u gebruikt maakt van V.I.P. combinatie huisdiervervoer.
 
 
 
 
onze bus:
 

uw huisdier(en) worden vervoerd in een speciaal ingerichte bus, die uitgerust is met:

 

 

  • speciale benches  
  • luxe afgesloten rust/relax ruimte  
  • vers water voorziening / ehbo kit  
  • permanent cameratoezicht
  • dakventilator
  • temperatuur controle systeem in de benches en ruimtes
  • dag-nacht verlichting zodat uw huisdier niet in het donker zit
 
 
 

wij vervoeren honden,katten,konijnen,knaagdieren,vogels,vissen,reptielen en amfibieën over de weg van alle rassen* in heel Europa!

met onze flight nanny service gaan wij zelfs nog een stapje verder…wij vliegen met  uw hond en/of kat  wereldwijd*!

*vraag naar de voorwaarden.

 

 

nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via

 

 

 

dierentransport is een vak apart.
Wet- en regelgeving

Dieren houden er over het algemeen niet van vervoerd te worden. Dit type transport moet voor het dier dus zo aangenaam mogelijk worden gemaakt. De juiste expertise is hierbij onontbeerlijk. U wilt toch ook dat uw favoriete dier veilig op de  bestemming aankomt. 

Er zijn in Europa (om terechte redenen) strenge regels voor het vervoeren van dieren. Deze regels zijn opgenomen in de Verordening (EG) Nr. 1/2005. In deze wetgeving zijn voor allerlei verschillende dieren de vereisten opgenomen om dat dier te mogen vervoeren. Denk hierbij aan de maximale aaneengesloten transportduur, afgesproken rusttijden, ruimte voor het dier, voldoende drink- en eetmogelijkheden voor het dier, vloer waarop het dier moet staan, aanwezigheid van voldoende strooisel etc.

 

In Nederland wordt dit gecontroleerd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, oftewel de NVWA (onderdeel van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit). Inspecteurs van de NVWA controleren of dieren wel vervoerd mogen worden en of dat op de juiste manier gebeurt. Daarnaast geeft de NVWA vergunningen uit om dieren te mogen vervoeren. Als een transporteur nooit transporten uitvoert van meer dan 65 kilometer heeft hij geen vergunning nodig (uiteraard dient hij zich wel aan de wetgeving te houden). Er zijn twee type vergunningen die uitgegeven worden voor het transport van dieren:

 • Type I: Voor vervoer korter dan 8 uur, inclusief laden en lossen 
 • Type II: Voor vervoer langer dan 8 uur

VLD certificaat:

 

Ook voor het vervoer van levende dieren zijn voor Europa regels vastgesteld. Als u levend vee langer dan 8 uur gaat vervoeren, dan moet uw voertuig aan een aantal eisen voldoen. Dit is gewaarborgd door een zogenaamd VLD-certificaat.
 
Om een VLD-certificaat te krijgen, moeten voertuigen een inrichtingskeuring door de RDW ondergaan. De inrichting moet voldoen aan de eisen, die zijn gesteld in Verordening (EG) NR. 1/2005. In deze verordening staan de algemene eisen beschreven, die gelden voor alle vervoermiddelen voor lange transporten. 

 

Dierentaxi noord brabant is in het bezit van nvwa vergunning TYPE II en het VLD certificaat van de RDW

geldig voor honden,katten.konijnen,knaagdieren.vogels,vissen,reptielen en amfibieën.

 

Dierentaxi noord brabant werkt met TRACES nt.

 

Wij vinden het erg belangrijk dat u weet waar uw dier is en dat kan via ons geavanceerde gps tracking systeem, hierin ziet u precies waar de bus is, hoe vaak er gestopt is, hoelang de reis onder normale omstandigheden nog duurt en nog veel meer. 

 

 

mocht u nog vragen en /of opmerkingen hebben kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

dierentaxi noord brabant
Average rating:  
 1 reviews
 by s.
top!

top!

choose your language »
boek nu de laatste plaatsen voor uw (toekomstige) huisdier op 100% gegarandeerde onderstaande routes andere datum of route voor uw dier? wij horen het graag, ** 03 oktober nederland, duitsland, polen ** 04/05 oktober polen, duitsland , nederland** ** 12 oktober nederland,belgie,frankrijk,ierland ** 15 oktober ierland, frankrijk, belgie, nederland **
boek nu de laatste plaatsen voor uw (toekomstige) huisdier op 100% gegarandeerde onderstaande routes. andere datum of route voor uw dier? wij horen het graag ** 03 oktober nederland, duitsland, polen ** 04/05 oktober polen, duitsland , nederland** ** 12 oktober nederland,belgie,frankrijk,ierland ** 15 oktober ierland, frankrijk, belgie, nederland **
informatie / boeken informatie / boeken