Ga mee op avontuur en ontdek de wereld met ons! Uiteraard is er nog veel meer te vertellen over onze bus en alle voorzieningen die we bieden voor uw huisdieren. We investeren constant om onze service te verbeteren en uw huisdier de best mogelijke ervaring te bieden. We hechten veel waarde aan de feedback van onze klanten en we nodigen u uit om hun ervaringen te lezen.
linda oomen
eigenaresse & chauffeuse
Onze dienstverlening is van de hoogste kwaliteit en we zetten ons in om uw huisdieren de best mogelijke ervaring te bieden.
Very ImportantPet taxiservice!
5/5
Wij bieden nationaal en internationaal transport aan voor zowel commerciële als particuliere klanten.

katten/poezen

Uw lieve kat/poes zal genieten van het comfort van zijn "eigen" kennel, compleet met een kattenbak, een gezellig bed of deken die door u of ons worden verstrekt, en natuurlijk voerbakken en waterbakken (die standaard bij de kennel worden geleverd). Voor extra gemoedsrust vervoeren we uw kat veilig in een gesloten voertuig, zodat deze niet kan ontsnappen. Onze kennel is ook ideaal voor andere kleine huisdieren!

Veilig ingerichte bus

Huisdieren worden vervoerd in op maat gemaakte, veilige benches in onze bus. Er zijn in totaal 15 benches: 5 voor kleine huisdieren, 6 voor middelgrote huisdieren, 2 voor grote honden en 2 voor extra grote honden. We vervoeren nooit huisdieren los of in losse reisbenches .

honden groot / klein

Uw hond kan genieten van een comfortabele rit in hun 'eigen' bench, waarin ze vrij kunnen staan,liggen en rond kunnen draaien. Onze bus is uitgerust met een verscheidenheid aan benchmaten om elke hond te kunnen huisvesten, en we moedigen eigenaren altijd aan om de deken van hun huisdier mee te geven om een gevoel van veiligheid te bieden. Als er geen deken wordt meegegeven, zorgen wij voor een vetbed of deken. Voor de veiligheid worden alle honden tijdens hun reis dubbel aangelijnd uitgelaten. Als uw hond echter bijzonder angstig is, staan we hen toe om tijdens ruststops hun benen te strekken en hun ding te doen op onze aangewezen plas pads en maak je geen zorgen over hydratatie, want uw hond heeft altijd toegang tot vers water.

24/7 contact

Tijdens de gehele reis zorgen wij voor regelmatige updates, foto's en video's van uw geliefde huisdieren, zodat u altijd op de hoogte blijft. Mocht u onderweg vragen hebben, dan staat ons team altijd voor u klaar om u te helpen. Bovendien beschikt onze bus over een live GPS-systeem, waarmee u onze route op de voet kunt volgen indien gewenst.

overnachting

We zijn ontzettend trots op onze luxe 'busreizen' voor huisdieren en zetten ons in om een veilige, comfortabele en zorgzame omgeving te bieden voor uw geliefde viervoeters zodat ze tijdens de reis genieten van voldoende ruimte om te eten en te verteren in een rustige omgeving, samen met hoogwaardig vers vlees en water. En het beste van alles is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten voor hotels , omdat onze speciale bus een veilige omgeving biedt waar zowel wij als uw huisdieren comfortabel kunnen slapen tijdens de reis. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat uw huisdieren de beste zorg en aandacht krijgen tijdens de reis.

luxe bus voor uw huisdier

Onze luxe bus is uitgerust met eersteklas functies in het dierenverblijf. comfortabel met de watercontainer, koel-vries combinatie voor vers vlees en medicatie, extra standkachel voor koude dagen, volwaardige dakairco, automatische dakventilator die bij regen kan worden geopend voor een uitstekende luchtcirculatie. Deze voorzieningen blijven volledig functioneel, zelfs wanneer de bus stilstaat, dankzij de extra zware werkaccu die we hebben geïnstalleerd. Onze open cabine is afgesloten met een hondenpaneeldeur om contact met uw huisdier mogelijk te maken en we direct bij uw dier kunnen mocht het nodig zijn. Veiligheid is voor ons van het grootste belang!

wat te verwachten na het boeken van een (privé)ritboeking.

Indien u een (privé)ritboeking heeft gemaakt op de datum en/of tijd van uw keuze, dan ontvangt u op de dag van vertrek een bericht van ons dat wij onderweg zijn naar uw locatie om uw huisdier(en) op te halen. Tevens wordt u geïnformeerd over de verwachte aankomsttijd. En belangrijk om te weten: u heeft rechtstreeks contact met de chauffeuse!

Hoe kan ik een reservering maken? Wat zijn de volgende stappen die ik moet nemen?

Na bespreking van alle relevante informatie ontvangt u een vrijblijvende offerte per email. Bij akkoord stuurt u deze retour. Na ontvangst wordt de rit ingeboekt en aan u bevestigd. Wij vragen doorgaans geen aanbetaling, tenzij anders aangegeven voor reservering.


Wat te verwachten na het boeken van de gecombineerde route.

Als u op de combinatieroutes boekt, ontvangt u maximaal één week voor vertrek bericht over de ophaal- en aankomsttijden van uw huisdier(en). Op de dag van vertrek en aankomst ontvangt u tijdig een bericht over ons transport. U heeft altijd direct contact met mij (Linda) tijdens het vervoer.

choose your language »