wij rijden nationaal en internationaal combinatievervoer maar ook 100% privé vervoer voor particulieren, fokkers en in overleg voor stichtingen.
Very ImportantPet taxiservice!
5/5

onze service

onze service gaat verder dan alleen het vervoeren van huisdier(en). wij begrijpen namelijk als geen ander hoe eng het is om uw geliefde (toekomstige) gezinslid aan een 'vreemde' mee te geven op een korte of lange reis.

Wij bieden u als eigenaar ook de mogelijkheid om mee te reizen naar de plaats van bestemming ( max.1 persoon incl bagage ) samen met uw huisdier(en) in geheel Europa.

Onze topprioriteit is om ervoor te zorgen dat uw huisdier comfortabel en veilig reist met de juiste zorg en liefde.

de bus is volledig ingericht met vaste benches om de veiligheid van uw huisdier te waarborgen tijdens de reis.

wij rijden NIET met een overvolle bus, iedere rit worden een aantal benches gereserveerd voor het vervoer van uw spullen tbv uw huisdier(en) zodat u deze direct bij aankomst tot uw beschikking heeft ( wegens veiligheidsredenen vervoeren wij geen spullen LOS in de bus) denk hierbij aan:
* extra voer
* kattenbak + klein zakje grit
* voer/waterbakken
* vervoer/reisbench
* andere spullen nodig voor uw huisdier(en) in een bv een tas.

dierentaxi noord brabant denkt graag met u mee, is flexibel als dit mogelijk is en begeleiden u en uw huisdier(en) voor, tijdens en zelfs na de reis als dit nodig is zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. ook dragen wij zorg voor eventueel extra aanvullende papieren die nodig zijn voordat uw huisdier kan reizen. ( als uw dier vanuit nederland naar een ander EU land reist) denk hierbij aan o.a.: meer dan 5 huisdieren, een citessoort, een wisseling van eigenaar....

Wij rijden alle voorkomende ritten in Nederland maar ook in de gehele EU (privé vervoer en waar mogelijk een combinatieroute) daarnaast rijden wij 2 x per maand een vaste combinatieroute naar Spanje/Portugal tegen diervriendelijke prijzen.

komen de datums van de combinatieroutes van en naar spanje niet geheel uit voor u?

geen nood wij bieden u de mogelijkheid (dit mede door ons uitgebreide netwerk wat wij opgebouwd hebben) om uw huisdier(en) tijdelijk op te vangen in Nederland of in Spanje zodat u toch gebruik kunt maken van de diervriendelijke vaste prijzen die wij u bieden.

vraag hier gerust om!

ik wil reserveren wat nu?

nadat wij met u alle relevante informatie hebben besproken ontvangt u een geheel vrijblijvende persoonlijke offerte per email. bij akkoord stuurt u deze getekend retour , zodra wij deze hebben ontvangen wordt de rit definitief ingeboekt en aan u bevestigd.

normaal vragen wij GEEN aanbetaling/vooruitbetaling bij reserveren van uw rit, er zijn echter enkele uitzonderingen hierop , deze worden duidelijk VOOR reserveren aan u medegedeeld.

hoe nu verder combinatieroutes....

als u boekt op de combintieroutes ontvangt u max 1 week voor vertrek van ons bericht wanneer uw huisdier(en) worden opgehaald en wat de verwachtte aankomsttijd is.
op de dag van vertrek EN de dag van aankomst ontvangt u ruim op tijd een bericht dat we onderweg zijn om uw huisdier(en) op te halen of af te zetten.
u heeft altijd rechtstreeks contact met mij (linda) tijdens het vervoer.

hoe nu verder andere boekingen...


u heeft een (privé)ritboeking gemaakt op datum en/of tijd van uw keuze dan krijgt u op de dag van vertrek een bericht dat we onderweg zijn om uw huisdier(en) op te halen en wanneer de verwachtte aankomst zal zijn .
u heeft altijd rechtstreeks contact met degene die uw huisdier(en) vervoert.

eindelijk de reis kan beginnen! wat kunnen u en uw huisdier(en) verwachtten van ons tijdens de reis.

veilig en verantwoord vervoer

uw huisdier wordt vervoerd in een veilige vaste bench die speciaal voor onze bus op maat zijn gemaakt voor verschillende huisdieren groot en klein, zij worden dus NIET los vervoerd of in losstaande vervoersboxen om verschillende redenen.

er zijn in totaal 15 vaste benches in de bus:

5 benches die geschikt zijn voor kleine huisdieren denk hierbij aan knaagdieren,konijnen,chinchilla´s, katten e,d , deze benches zijn voorzien van deurtjes met veilig dik gaas .

6 middelgrote benches geschikt voor grotere katten, en middelgrote honden.

2 grote benches geschikt voor grote honden.

2 extra grote benches geschikt voor extra grote honden.

katten/poezen

uw poes/kat ligt heerlijk in een ´eigen´ bench met een kattentoilet een door u meegegeven (zacht)mandje of deken van ons en natuurlijk een water en voerbakje( deze zitten standaard in de benches). uw poes/kat wordt veilig in de bench gezet in een gesloten bus zodat ontsnappen onmogelijk is. deze bench is ook geschikt voor andere kleine huisdieren!

honden groot / klein

uw hond ligt comfortabel in zijn/haar ´eigen´ bench maar kan hier ook in staan en omdraaien, de bus is uitgerust met benches in verschillende maten zodat er voor iedere hond mogelijkheden zijn,ook hier kunt u een zachte mand/deken in meegeven wat wij ook altijd adviseren ivm hun eigen vertrouwde geur.worden deze niet meegegeven dan zorgen wij voor een vetbed of deken. honden worden altijd dubbel aangelijnd uitgelaten tijdens de reis, mocht het door angst van de hond niet mogelijk zijn dan kan de hond tijdens pauzes rondwandelen in de gesloten bus om de pootjes te strekken en de behoefte doen op plasmatjes. ook heeft uw hond toegang tot water.

24/7 contact

u krijgt gedurende de gehele reis updates,fotos en filmpjes van uw huisdier(en) , ook kunt u altijd contact opnemen als u vragen heeft.
de bus is ook uitgerust met een live gps tracker waardoor u middels een app op uw mobiele telefoon de bus live kunt volgen.

overnachting

wij slapen tijdens de reis IN de bus bij de dieren mocht dit nodig zijn qua afstand !
wij vinden het belangrijk dat uw huisdier(en) nooit alleen in de bus achtergelaten worden en u niet extra betaalt voor een hotelovernachting. wij vinden dat zij rustig moeten kunnen eten en heel belangrijk het ook kunnen verteren. onze ervaring is dat deze manier van vervoeren ook het voordeel heeft dat huisdieren minder tot niet gestrest aankomen.

luxe bus voor uw huisdier

de luxe bus van dierentaxi noord brabant is uitgerust in de dierenruimte met een watercontainer, een extra standkachel voor de koudere dagen, volledige dakairco , automatische ventilator dakluik die ook bij regen open kan daarnaast kan deze lucht aan en afvoeren, deze voorzieningen zijn ook bij stilstaan volledig aktief icm de extra zware werkaccu die ingebouwd is.
de open cabine is afgesloten middels een hondenpaneel met deur zodat er contact is met uw huisdier maar dat de bus niet open hoeft om bij uw huisdier te kunnen komen. veiligheid vinden wij erg belangrijk!

reizen met ons

uiteraard is er nog veel meer te vertellen over onze bus, wat er allemaal inzit en waar wij constant in blijven investeren voor uw huisdieren maar wij vinden ook de ervaringen van onze klanten erg belangrijk, wilt u deze lezen dan kan dat door te klikken hierboven op reizen met ons

choose your language »