Frequently Asked Questions

hoe worden huisdieren bij dierentaxi noord brabant vervoerd?   

 • alle huisdieren, groot of klein worden veilig en verantwoord vervoerd in vaste benches met de juiste kennis en zorg, huisdieren worden op het door u opgegeven adres opgehaald en gebracht naar het bestemmingsadres. 
 • wij hebben een bewuste keuze gemaakt om een grotere bus te gaan rijden, niet om overvol rond te gaan rijden maar om aan de vraag te kunnen voldoen als u meer huisdieren heeft maar ook om de prijs aantrekkelijker te kunnen houden in b.v een combinatieroute en u de keuze heeft wat voor u het beste is.
 • persoonlijke zorg,liefde maar ook veiligheid tijdens het vervoer  voor uw huisdier is onze prioriteit ongeacht of uw dier(en) een privé  rit of in een combinatieroute meegaan.

 

jullie rijden combinatieroutes, wat houdt dit in?

 • een combinatieroute houdt in dat wij huisdieren van meerdere klanten meenemen, hierbij wordt goed gekeken naar wat voor soort huisdieren er op een route meegaan want we willen geen onnodige onrust in de bus, hierdoor kan het dus helaas voorkomen dat wij uw huisdier niet mee kunnen nemen op een door u gewenste datum.
 •  de route wordt zorgvuldig samengesteld zodat uw dier niet onnodig langer onderweg is dan met een privé route.
 • ieder huisdier krijgt de zorg en liefde die zij ook op een privé route krijgen,het enige verschil is u minder betaald voor het vervoer  omdat de kosten verdeeld worden per huisdier in plaats van op kmbasis.
 • u krijgt korting als u  4 dieren of meer (1 adres halen en brengen)  laat reizen in een combinatieroute. 

 

rijden jullie alleen combinatieroutes of ook privé vervoer?

 • wij rijden beide dus ook privé vervoer op basis van een all-in prijs per km voor uw huisdieren op datum en tijd van uw keuze, mits deze beschikbaar is, wij overleggen altijd met u wat de beste keuze voor u zodat u niet teveel betaald voor uw rit. 
 • privé vervoer is mogelijk in geheel Europa maar ook in Nederland.

wij gaan / ik ga emigreren wat moet ik regelen zodat mijn dieren kunnen reizen met jullie? 

 • wat u zelf dient te regelen en wat wij voor u regelen hoort u van ons als u een vrijblijvende offerte/of een boeking aan vraagt, dit omdat het ligt aan het land waar u naartoe wilt en het aantal en soort huisdieren u heeft.

ik heb een offerte ontvangen, hoe kan ik definitief boeken?

 • u kunt de offerte getekend per email of per post versturen, als wij deze ontvangen hebben ontvangt u een bevestiging van definitieve boeking.

ik wil graag boeken , moet ik een gedeelte of alles ineens betalen?

 • nee u betaald geen aanbetaling of vooruitbetaling bij dierentaxi noord brabant, u betaald eenvoudig middels pinautomaat of contant bij aankomst van uw huisdieren. ( er kan/wordt alleen een aanbetaling gevraagd als er sprake is van een boot of vlucht boeking van max. 50%)

rijden jullie ook voor stichtingen?

 • ja wij rijden voor stichtingen in overleg tegen interessante prijzen , let op als wij voor stichtingen rijden nemen wij GEEN particuliere of huisdieren van een fokker mee in die route dit omdat wij dit graag gescheiden houden. 

kan ik korting krijgen zoja wanneer?

ja bij 4 particuliere huisdieren* of meer die meegaan in een combinatieroute krijgt u van ons korting, de korting wordt in uw offerte direct verrekend.

voor stichtingen geldt een korting vanaf 5 huisdieren*

*vraag naar de voorwaarden.

 

choose your language »