dierentaxi noord brabant

 

Frequently Asked Questions

hoe worden huisdieren bij jullie vervoerd?   

  • alle huisdieren,groot of klein worden veilig en verantwoord vervoerd in vaste benches met de juiste kennis en zorg, huisdieren worden “thuis” opgehaald en gebracht naar het bestemmingsadres. 

wij gaan / ik ga emigreren wat moet ik regelen zodat mijn dieren kunnen reizen met jullie? 

  • wat u zelf dient te regelen en wat wij voor u regelen hoort u van ons als u een vrijblijvende offerte/of een boeking aan vraagt, dit omdat het ligt aan het land waar u naartoe wilt en het aantal en soort huisdieren u heeft.

ik heb een offerte ontvangen, hoe kan ik definitief boeken?

  • u kunt de offerte getekend per email of per post versturen, als wij deze ontvangen hebben ontvangt u een bevestiging van definitieve boeking.

ik wil graag boeken , moet ik een gedeelte of alles ineens betalen?

  • nee u betaald geen aanbetaling of vooruitbetaling bij dierentaxi noord brabant, u betaald eenvoudig middels pinautomaat of contant bij aankomst van uw huisdieren. ( er kan/wordt alleen een aanbetaling gevraagd als er sprake is van een boot of vlucht boeking van max. 50%)

rijden jullie alleen combinatieroutes of ook privé vervoer?

  • wij rijden beide dus ook privé vervoer op basis van een all-in prijs per km voor uw huisdieren op datum en tijd van uw keuze, wij overleggen altijd met u wat de beste keuze voor u zodat u niet teveel betaald voor uw rit.

rijden jullie ook voor stichtingen?

  • ja wij rijden voor stichtingen in overleg tegen interessante prijzen , let op als wij voor stichtingen rijden nemen wij GEEN particuliere of huisdieren van een fokker mee in die route dit omdat wij dit graag gescheiden houden. 

kan ik korting krijgen zoja wanneer?

ja bij 4 particuliere huisdieren* of meer die meegaan in een combinatieroute krijgt u van ons korting, de korting wordt in uw offerte direct verrekend.

voor stichtingen geldt een korting vanaf 5 huisdieren*

*vraag naar de voorwaarden.

heeft een andere vraag? 

neem contact met ons op>

choose your language »