dierentaxi noord brabant
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

dierentaxi noord brabant
Average rating:  
 37 reviews
 by bianca

we kunnen je niet meer dankbaar zijn dat je al onze dieren zo ontzettend goed verzorgd en vervoerd hebt naar Spanje. Je flexibiliteit en meedenken is echt om te roemen en ik zou echt IEDEREEN die ooit zijn beestjes wil verhuizen, jou service aanraden, alsnog heel erg dankjewel, en dikke knuffels van onze beestjes 😘😘😘❤️

 by maurice

Wij zijn helemaal blij dat Bimmer weer bij ons is Linda. Hij was direct erg op zn gemak en helemaal in zn element dat hij hier lekker kan rennen en ravotten....

Veel dank ook voor al je zorgen en de fijne manier waarop je hem hierheen hebt getransporteerd. Jij krijgt van ons een 11 😘.... ps het land is echt enorm mooi

 by Maroeska
katten van Nederland naar Spanje


Voor iedereen die dieren wilt/moet vervoeren en van zijn dieren houdt, raad ik Dierentaxi Noord Brabant aan.


onlangs heeft Linda onze 3 katten van NL naar Spanje vervoerd. de hele reis op de hoogte gehouden en foto's ontvangen. geweldig, want ook voor het baasje is het spannend.


de katten zijn goed verzorgd en goed en veilig aangekomen.


Linda doet dit met haar ❤️ en dat merk je en de dieren ook..ze is ook niet te beroerd om iets extra te doen. Het heeft ons zoveel minder stress bezorgd en ook onze katten hebben minder/geen stress ondervinden.


in een paar woorden: super service, geweldig bedrijf en Linda is een schat van een vrouw!!


ik raad iedereen aan om zijn beestjes indien ze een verre reis moeten maken om Dierentaxi Noord Brabant in te schakelen.


u krijgt er geen spijt van!!


Lieve groeten,
Maroeska, Kees en
Pluis, Bob en Neco

 by Laura


Vorige week Stitch, het hondje van mijn vriendin op laten halen in Ierland 🇮🇪. Linda heeft zowel mij als haar de gehele reis goed op de hoogte gehouden van de reis en hoe het met Stitch ging. Blij om foto’s te krijgen van een blije hond gedurende de reis.
Alles goed en duidelijk geregeld voor en tijdens de reis, Linda ontzettend bedankt voor de goede zorgen van deur tot deur! We hebben er hier een heel blij hondje (en baasje) bij in Nederland.


Voor een ieder die goed verzorgd transport voor zijn of haar huisdier zoekt, zoek niet verder! En neem contact op met Linda.


Namens Annemarie, Stitch, en mij ontzettend bedankt!

 by Wouter Van hove
Eerste klas service

Lang geleden dat ik nog eens 5 sterren heb kunnen geven. Super tevreden over een super service. Linda is een vrouw met de nodige ervaring en het juiste materiaal. Via berichtjes heeft ze me op de hoogte gehouden van hoe het verliep met Xena (2-jarig teefje) betreffende etenstijd, wandelingen,... Mocht ik meer sterren kunnen geven had ik dat zeker gedaan. Deze dierentaxi is een klasse afzonderlijk.

 by rudi west

Een vrouw met een hart voor dieren. Een aanrader!
Wat een service. De hond of de kat wordt thuis opgehaald en met een prachtig ingerichte bus bij je afgeleverd in Spanje, Portugal, Noorwegen enz. Ik heb in vol vertrouwen mijn hond Elly in handen van de Dierentaxi Noord-Brabant laten overkomen naar Spanje. En dit voor een hele mooie prijs. Alles was top geregeld. Nogmaals bedankt Linda voor de goede zorgen. Iedereen is weer gelukkig.

 by Marion
Ik woon op Mallorca en Linda heeft de meest schuchtere hond die ik ken vol vertrouwen naar ons gebracht. Zij zou iedere hond die ik heb vol vertrouwen waar dan ook naar toe mogen brengen. Chapeau Linda!

 by sharon nava

Zeker een aanrader! Linda heeft net onze 3 honden en kat van België naar Spanje gebracht. Eén van onze honden is een oude bijna blinde pincher dat durft pitsen uit angst en onzekerheid. Ze is hier zo voorzichtig mee omgegaan. Zeer lieve dame, heel vlot en aangenaam contact. Alles werd prima geregeld en georganiseerd. Niets op aan te merken! ❤️🐾❤️🐾

 by Ginny
Vervoer Scout Nederland Portugal

Linda is een echte hondenvriend. De eerste keer dat Scout haar zag was hij direct dol op haar. Het welbevinden van Scout onderweg was voor haar het belangrijkst. Was heel erg leuk dat ze te volgen waren op de app. Daarom kwamen ze onderweg mijn man tegen. Toen ze hier aankwamen in Portugal wilde Scout weer terug de bus in met Linda, wat een goed teken. De eerste uren was hij ook echt op zoek naar haar, waren maatjes geworden. Linda, dankjewel! We weten je te vinden😊

 by Claudia van Betuw

Linda heeft vorige week onze 2 leonbergers naar Spanje gebracht.

Echt top hoe dit is gegaan en als je zag hoe relaxed de honden aankwamen en hoe gek ze op haar waren geworden.

Wij zijn heel blij en dankbaar en raden haar absoluut aan.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 
choose your language »