Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

dierentaxi noord brabant
Average rating:  
 80 reviews
 by Jacqueline
Had mij geen betere taxi kunnen wensen.

Onze bange Ixo heeft een prima reis gehad
met Linda. Zij is iemand die echt de dieren
op de 1e plaats zet.
Je wordt regelmatig op de hoogte gehouden
met appjes en foto's en kunt alles vragen.
Linda, nogmaals bedankt voor de goede
zorgen.
Ixo, Jacqueline & Mark

 by Yvette
Vervoer Milo

Wij willen jou bedanken voor de geweldige service van Milo maar Spanje. Wat heb jij super voor hem gezorgd. Vooraf duidelijke en snelle heldere communicatie. Alle wensen en extra opties waren bespreekbaar en mogelijk. Tijdens de reis continu updates, foto’s en filmpjes. Milo was super relaxed door jou betrokkenheid en liefde voor de dieren. Ik beveel iedereen jou aan. Jouw liefde voor elk dier individueel zorgt ervoor dat elk dier op een fijne en liefdevolle wijze zonder stress herenigd wordt met zn baasje. Wij zijn ontzettend blij en maken (als dat nodig is) zeker weer gebruik van jouw dierentaxi. Dank je wel Linda en een poot en knuffel van Milo 😊😉

 by Louise Balledux

Ot is zojuist is goede gezondheid gearriveerd na een lange reis , maar wat een toewijding en liefde geeft Linda aan de dieren!

En dan moet ze ook nog rijden!!

Ik vind t helemaal TOP en alles is naar wens verlopen! Wij zij zo blij dat we nu compleet zijn. Dankjewel Linda Oomen!!!

 by Maria
Van Curaçao via Nederland naar Spanje

Na 6,5 jaar op Curaçao te hebben gewoond ga ik met mijn Duitse Dog Habibi een nieuw avontuur aan: wonen in Spanje. We vliegen eind februari '24 naar Nederland, verblijven daar 2 dagen en rijden dan met Linda naar Spanje.
Het contact vooraf met Linda is super! Omdat ik voor Habibi na de lange vliegreis een tussenstop wil maken in Nederland, haalt Linda ons op van Schiphol omdat Habibi in een XXXL transportbox wordt vervoerd. Op 1 maart gaat het dan richting Spanje. Het contact met Linda vooraf is echt geweldig, duidelijke afspraken, dus ik heb er alle vertrouwen in! Wordt vervolgd.....

 by willy

Bedankt weer voor je top service  🙏🏻🥰

 by emke zoet

Linda  bedankt voor alle goede zorgen!
het zegt genoeg dat ze zo rustig waren dat straal jij uit! 😉
En dat je de dames zo snel op plaats van bestemming gekregen hebt🥰 

als je in de buurt bent kom nog n keer langs! 😘

 by s. sloot van dam

weer super bedankt Linda😘

Voor al je goede zorgen voor zowel de heen- als terugreis naar Spanje. Alle konijnen waren weer fantastisch verzorgd door jou en kwamen weer stressvrij aan.

Je bent een toppertje! 😘

 by huub en marie-therese

deze review is geschreven apart door mari-therese en haar man huub  op facebook ( het profiel van eigenaresse linda oomen)

 

Lieve Linda,


Heel veel dank voor de goede zorgen, waardoor Ivy en Sjors een fantastische reis naar Spanje hebben gehad. 🥰


Ze liggen alle twee alweer helemaal als van ouds op hun favoriete plek.
Ivy zo dicht mogelijk bij haar baasje op de bank en Sjors lekker warm onder het dekbed.😻Een dikke knuffel van ons alle vier, en voor Kailey speciaal van Ivy.


Vanaf het eerste contact, tot en met heden, het avontuur van onze viervoeters richting Spanje, een volledig vertrouwen.


Het eerste contact, via FB, maar daarna al snel via bijv app, was warm. Wat opviel wat niet alleen de professionele, persoonlijke aanpak en werkwijze van Linda, maar ook haar liefde voor de dieren. Verder, afspraak is afspraak en ze houdt je prima op de hoogte van de vorderingen van de reis en de gesteldheid van onze Ivy en Sjors!Wat zijn we super blij dat we jou hebben leren kennen Linda, een kei lief mens, met het hart op de juiste plek


En mocht je ooit je viervoeter (of papegaai, hagedis of slang) moeten verhuizen dan is Linda de aangewezen persoon10 met een griffel


 by Henny van Vessum-Overeem
BESTE verzorging

Onze kat Nora is met Linda naar Spanje gereden voor onze overwintering. Wat een service verleent Linda. Elke dag foto's of een filmpje met een verslagje hoe het met Nora gaat. Ook kreeg ze regelmatig wat extra's in de vorm van een kattensoepje. Hoe lief en zorgzaam is dat. Lieve Linda zo blij dat jij op mijn pad kwam. Je bent een topper met het hart op de juiste plek voor alle dieren die je vervoerd. Dank je wel!!!!

 by Fleur
Wat een topper!

Wat een topper die Linda!!!
Laten we daar maar mee beginnen om dat maar gelijk even te vermelden!

Het contact voorafgaand aan de reis was al heel prettig. Linda kan zowel mens als dier goed gerust stellen. Recht door zee en engelen geduld met de dieren.
Neemt de tijd voor zowel eigenaar als dier om afscheid te nemen maar ook weer voor de hereniging. Heel leuk om te zien!

Linda is een soort van animal whisperer, hoe ze het doet geen idee.. maar elk dier durft zich aan haar over te geven.

Naast de zorg voor de dieren rijdt zij ook nog eens heel goed en veilig.

Kortom….. Team Linda!!!🙌🙌
Absolute aanrader voor dieren vervoer!

Dankjewel voor de reis!🙏🙏❤️

Liefs van Finn en Fleur

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
choose your language »