Wij vinden het van groot belang om voortdurend te blijven luisteren naar onze klanten en ons te blijven verbeteren op alle gebieden. Dit is de reden waarom de feedback van onze klanten zo belangrijk voor ons is en we deze altijd nauwkeurig zullen bekijken en serieus zullen nemen.
linda oomen
eigenaresse & chauffeuse
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

dierentaxi noord brabant
Average rating:  
 90 reviews
 by Claudia
Sphynx

Linda is een geweldige vrouw. Ze heeft supergoed en superlief voor mijn 3 sphynxjes en mijn dochter gezorgd en ze veilig naar Hongarije gebracht. Een aanrader voor iedereen!!!

 by Shirinda heygelen
Geweldig

Linda heeft een van onze honden vervoerd naar haar nieuwe baasje in Zweden waar zij in alle rust gelukkig oud kan worden in een prachtige omgeving.

Linda is zo onwijs lief met voor alle dieren. En omdat onze hond wel een beetje een zorgenkindje is geweest kreeg ze alle nodige aandacht die ze nodig had tijdens de reis geheel op vraag van de hond zelf en niks geforceerd. Wij zijn heel veel op de hoogte gehouden van hoe het ging met de reis en met de hond en kregen veel fotos en filmpjes toegestuurd en ze vertelde regelmatig via spraak berichten hoe het ging en wat Julia (de hond) deed en hoe ze zich voelde.

Al met al een geweldige ervaring en een hele dikke aanrader als je ooit een huisdier vervoert wil hebben van A naar B

 by Veronika Erley
Dogtransport

Hi Linda
Thank you sooo much for the loving dog transport.....1 from Holland and 3 from Germany to Sweden. .I was so grateful to get on this 3day-journey all the photos from you of the dogs being fed and having a pee and sh.....

they arrived happy and healthy. I will recommend your dog & cattranssport to my musherfriends.


I could see that you really love your job. Merci pour tout.
Regards
Julia/ Ronda/ Rocket + Bella❤️❤️

 by Carolien
De Beste!

Als je verhuisd naar het buitenland, is je grote zorg.. Hoe gaan wij onze lieve viervoeter op een eerlijke, rustige ontspannen manier mee nemen?..

Wel, wij kunnen jou maar 1 iemand adviseren! Deze super lieve, vriendelijke Linda! Alles was vanaf het begin mega goed gecommuniceerd en heel duidelijk! We kregen een goede opvolging tijdens de reis en dan nog te zwijgen over de liefde die ze gegeven heeft aan onze poes!

Moush en Wij zijn jou ontzettend dankbaar voor de goede zorgen en de veilige rit naar Spanje!
Dankuwel voor alles lieve Linda! ❤️

 by Luna (Sally)
Happy Luna

Zeker de moeite , super vervoer 👌🏼👍🏼 Luna zegt dankjewel Linda , voor de goede zorgen 🐾🐾😘😘😘

 by Suzan
Super

Vooraf aan onze emigratie naar Spanje, was mijn grootste zorg om onze dieren op zo'n ontspannen manier hier te krijgen.

Wat een geluk dat ik Linda vond ! Gedurende de rit kreeg ik steeds een update en foto's. Zo fijn!

Ik raad deze dierentaxi dan ook bij iedereen aan.

 by Nicole
Wat een fantastische service

Wij wilden onze kat vervoeren van Zuid-Spanje naar Nederland. Hadden verschillende manieren bedacht, zelf met de auto of mee in het vliegtuig. Eigenlijk niet te doen voor een kat. Via een bericht op facebook waar door verschillende mensen Linda op uiterst positieve wijze aangeraden werd contact met haar gezocht.
Linda is een echte dierenvriend, ze heeft onze kat in het pension opgehaald omdat we zelf al vertrokken waren richting Nederland. We kregen per dag verschillende updates met foto’s en filmpjes 😀. Omdat het ons beter uitkwam kon onze kat zelfs een extra dagje bij haar thuisblijven. Wat een service👍🏻
Ik weet wel dat ik mijn dieren aan niemand anders toevertrouw dan aan Linda. Ik raad haar dan ook van harte aan als je op zoek bent naar de BESTE!
Dankjewel Linda voor alle goede zorgen😻

 by Kristina van Sleidinge
Odette

Bij het eerste telefoontje was er al een vertrouwd gevoel Linda doet dat met passie en liefde ze houd je op de hoogte stuurt een foto of video. Ik raad iedereen aan als je dierenvervoer nodig hebt dit is het beste adres. Beste Linda nogmaals bedankt voor de veilge reis en de goede zorgen voor ons schatje Odette je krijgt een knuffel van haar en van ons een dikke merci

 by Annemiek Enser

Wat een lieve vrouw is Linda.

Met vol vertrouwen gaven we onze Rambo mee. Ze hield ons op de hoogte tijdens de reis.
Top. Aanrader om je huisdier met zo min mogelijk stress op reis te sturen.

 by jopie hooijman

Lieve Linda, dankjewel voor de goede zorgen en veilige rit die Lady met jou heeft gemaakt.

Ik ben blij dat ik je ontmoeten voor Lady (Pitbull American Stafford) brengen naar zuid Spanje (Benalmádena) en wat leuk is dat je regelmatig appjes en foto’s gestuurd hoe het ging met Lady! En nu is Lady al terug naar Holland.

Lady was blij en ik zag geen tekenen van stress of angst mijn Lady wordt goed verzorgd.

Heeeeel tevreden en nogmaals dank voor de super goed service!

Een echte aanrader!!!

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
choose your language »