DNB laagste prijsgarantie!

   uniek!! onze DNB LAAGSTE PRIJSGARANTIE! 


Wij van dierentaxi noord brabant zijn overtuigt van het feit dat wij staan voor de beste 5 sterren service voor uw huisdier en vinden dat ieder dier (en eigenaar) dit verdient of de reis nu nationaal of internationaal is!!


Inmiddels zijn vele klanten u al voor gegaan en wordt  onze service, onze chauffeuse en luxe bus met 5 sterren beoordeeld, en daar zijn wij trots op!


Daarom bieden wij in meer dan 95% van de aanvragen een laagste prijsgarantie, en dat is uniek!….


Waarom 95% horen wij u nu denken…en niet 100%? helaas is dit niet altijd mogelijk , soms gaan de prijzen zo ver omlaag dat wij helaas niet onder de kostprijs kunnen rijden , hierin moeten we reëel blijven anders hebben wij geen overlevingskans:)


voorwaarden:

Dierentaxi noord brabant biedt deze unieke garantie zowel nationaal als internationaal op al het vervoer met onze bus  ( vluchten/flightnanny helaas uitgesloten)


het enige wat wij vragen is dat u een officiële offerte aanlevert op  info@dierentaxinoordbrabant.nl van een erkend* Nederlands huisdieren vervoersbedrijf  waarop de aangevraagde rit incl prijs en uw gegevens vermeld staan zodat wij u een beter aanbod kunnen doen.


kunnen wij u geen beter aanbod doen? dan zijn we daar open en transparant in en dan bieden wij u onze offerte aan zodat u zelf een bewuste keuze kunt maken die het beste bij uw dier en wensen aansluit.


wij doen u ALTIJD een vrijblijvend aanbod met een vaste ALLIN* prijs  zodat u NIET voor verrassingen komt te staan achteraf.

* allin prijs is inclusief alle kosten ( denk hierbij aan tol,vignetten,kosten voor Traces nt als dit nodig is enz.)


wij vragen normaal gesproken ook geen aanbetaling/volledige betaling* bij boeken van de rit er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen* mogelijk maar dit bij het aanbieden van de offerte duidelijk aan u medegedeeld.

uw betaling geschiedt achteraf middels bank/creditcard (mobiel pinautomaat aanwezig) of contant.


*uitzonderingen kunnen o.a bootovertocht kosten zijn.

*een erkend bedrijf is voorzien van:

  • nvwa nummer type 1 of 2
  • vld keuring ( alleen bij type 2)
  • internationaal dienen zij traces nt registratie te hebben. ( internationaal nodig bij commercieel vervoer)
  • kvknummer
  • btwnummer

LET OP wij accepteren alleen offertes van vervoersbedrijven die hetzelfde vervoer doen als dierentaxi noord brabant  dus kleinschalig  , geen bussen of trailers van +10 benches. door hun volume kunnen zij andere prijzen hanteren , maar niet de extra 5 sterren service die wij bieden.

  • DNB laagste prijsgarantie is NIET geldig op reeds geaccepteerde getekende offertes.

meer vragen of vrijblijvend een offerte aanvragen?

bel of whatsapp   +31619205511

of stuur een email met uw gegevens naar info@dierentaxinoordbrabant.nl