DNB laagste prijsgarantie!

   uniek!! onze DNB LAAGSTE PRIJSGARANTIE! 


De unieke DNB laagste prijsgarantie hebben wij ontwikkeld om u als klant bewust te maken dat er meerdere bedrijven zijn met allemaal hun unieke vervoersvoorwaarden en manieren en dat niet verkeerd is om meerdere offertes aan te vragen zodat u een weloverwogen keuze kan maken welke vervoerder er het beste bij u en uw huisdier(en) past.

Inmiddels zijn vele klanten u al voor gegaan en wordt  onze service, onze chauffeuse en luxe bus met 5 sterren beoordeeld, en daar zijn wij trots op maar dat neemt niet weg dat wij blijven luisteren en vernieuwen om de service op niveau te houden,


Daarom bieden wij in meer dan 95% van de aanvragen een laagste prijsgarantie, en dat is uniek!


Waarom 95% horen wij u nu denken…en niet 100%? helaas is dit niet altijd mogelijk , soms gaan de prijzen zo ver omlaag dat wij helaas niet onder de kostprijs kunnen rijden , hierin moeten we reëel blijven anders hebben wij geen overlevingskans:)


voorwaarden:

dierentaxi noord brabant biedt deze unieke garantie zowel nationaal als internationaal op al het vervoer met onze bus .


het enige wat wij vragen is dat u een officiële offerte aanlevert op  info@dierentaxinoordbrabant.nl van een erkend* Nederlands huisdieren vervoersbedrijf  waarop de aangevraagde rit incl prijs en uw gegevens vermeld staan zodat wij u een beter aanbod kunnen doen.


kunnen wij u geen beter aanbod doen? dan zijn we daar open en transparant in en dan bieden wij u onze offerte aan zodat u zelf een bewuste keuze kunt maken die het beste bij uw dier en wensen aansluit.


wij doen u ALTIJD een vrijblijvend aanbod met een vaste ALLIN* prijs  zodat u NIET voor verrassingen komt te staan achteraf.

* all-in prijs is inclusief alle kosten ( denk hierbij aan tol,vignetten,kosten voor Traces nt als dit nodig is enz.)


wij vragen normaal gesproken ook geen aanbetaling/volledige betaling* bij boeken van de rit er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen* mogelijk maar dit bij het aanbieden van de offerte duidelijk aan u medegedeeld.

uw betaling geschiedt achteraf middels bank/creditcard (mobiel pinautomaat aanwezig) of contant.


*uitzonderingen kunnen o.a bootovertocht kosten zijn.

*een erkend bedrijf is voorzien van:

  • nvwa nummer type 1 of 2
  • vld keuring ( alleen bij type 2)
  • internationaal dienen zij traces nt registratie te hebben. ( internationaal nodig bij commercieel vervoer)
  • kvknummer
  • btwnummer

LET OP wij accepteren alleen offertes van vervoersbedrijven die hetzelfde vervoer doen als dierentaxi noord brabant  dus kleinschalig  , geen bussen of trailers van +10 benches. door hun volume kunnen zij andere prijzen hanteren.

  • DNB laagste prijsgarantie is NIET geldig op reeds geaccepteerde getekende offertes.

meer vragen of vrijblijvend een offerte aanvragen?

bel of whatsapp   +31619205511

of stuur een email met uw gegevens naar info@dierentaxinoordbrabant.nl