Vraag hier gemakkelijk informatie of direct een offerte aan. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om informatie, prijzen of het bespreken van de mogelijkheden, wij staan altijd voor u klaar!

Onze eerstvolgende reis zal vertrekken over:
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Op dit moment zijn wij onderweg voor onze klanten met hun huisdieren, dit kan een kleine vertraging veroorzaken in onze reactietijd. Onze excuses voor het ongemak. Voor een snelle reactie op uw vraag, kunt u contact met ons opnemen via +31619205511.

Wij beschikken over de benodigde NVWA-vergunning en VLD-certificering voor het vervoeren van honden, katten, fretten, knaagdieren, vissen, konijnen, amfibieën, vogels en reptielen.

vraag hier eenvoudig direct uw offerte aan

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten met onze dienstverlening? 

annemiek
Lees verder
Wat een lieve vrouw is Linda. Met vol vertrouwen gaven we onze Rambo mee. Ze hield ons op de hoogte tijdens de reis. Top. Aanrader om je huisdier met zo min mogelijk stress op reis te sturen.
sylvia
Lees verder
weer super bedankt Linda! Voor al je goede zorgen voor zowel de heen- als terugreis naar Spanje. Alle konijnen waren weer fantastisch verzorgd door jou en kwamen weer stressvrij aan. Je bent een toppertje!
sylvia & martin
Lees verder
20 juni heeft Linda onze honden opgehaald. Wat zag ik daar tegenop. Heb dat ook gelijk aan Linda verteld. . Toen ze bij ons thuis was, merkte ik gelijk haar liefde voor honden. Voelde best goed, maar toch. Je geeft je lieverd mee aan een onbekende vrouw. Tijdens de reis hield ze ons goed op de hoogte, door appjes en foto's. Wat stelde dit mij gerust. Eenmaal in Spanje zijn onze honden naar het pension in Benissa gebracht. Ook daar hebben ze goed voor hun gezorgd. Heel blij dat we ze afgelopen zaterdag konde ophalen. Moesten wachten tot we ons huis in konden. Nu is alles compleet en gaan we van het Spaanse leven genieten. Linda super bedankt dat jij zo goed voor onze honden heb gezorgd. Mochten we ooit je hulp nodig hebben dan weten we je te vinden.
mouric
Lees verder
Vervoer van Toby @ 10/13/2023 05:06 selecteren Vervoer van Toby @ 10/13/2023 05:06 Wat heeft Toby het ontzettend na zijn zin gehad tijdens deze reis. Linda is echt een topper en weet zowel de hond als je baasje op hun gemak te stellen . Keurige updates met daarbij fotos’s. Enorm dankbaar voor hetgeen je voor ons gedaan hebt . Dank je wel .. uiteraard ook namens Toby
Vorige
Volgende
choose your language »