airport service

wilt u ook ontspannen op reis met uw hond of kat?

dierentaxi noord brabant is specialist in kwalitatief hoogwaardig dierenvervoer over land en in de lucht. Het aantal ritten dat wij wekelijks van en naar de verschillende luchthavens in Nederland met huisdieren verzorgen neemt daarom ook toe.

Wij zorgen dat u en uw huisdier thuis op tijd wordt opgehaald en op het geplande tijdstip aankomt op de luchthaven naar keuze deze kan in Nederland zijn maar ook in het buitenland.

De prijs van uw rit is afhankelijk van het vliegveld, tijd en aantal dieren. 

Maakt u minimaal 5 dagen voor vertrek een afspraak als gebruik wilt maken van de airport service dit om uw rit te kunnen garanderen.

wij vervoeren honden,katten en knaagdieren.

wilt u binnen 5 dagen opgehaald/weggebracht worden? dan gaan wij ons uiterste best doen u van dienst te zijn.

 U kunt hiervoor van maandag tot en met vrijdag van 09.00-21.00 uur contact opnemen met ons op 06-19205511 of gebruik het onderstaande reserveringsformulier


is het voor u onmogelijk om zelf uw huisdier te vergezellen op de vlucht maar u wilt wel het beste voor uw dier?

dan is misschien onze flight nanny service wel  iets voor uw dier….

voor de mogelijkheden,voorwaarden en informatie zie meer info.

makkelijk van/naar vliegveld naar/van ferry overtocht voor een vaste prijs* zonder verrassingen?

*vaste prijs is gebaseerd op hierna genoemde voorwaarden : *minimaal 5 dagen voor aanvang rit geboekt *max 5 huisdieren * max 1 meereizende persoon *  afwijkend adres mogelijk binnen straal van 20 km van luchthavens  in overleg voor aangeboden prijs.

voldoet de rit niet aan de voorwaarden is dierentaxi noord brabant gerechtigd een meerprijs in rekening te brengen u wordt hiervan vóór aanvang rit op de hoogte gebracht.