dierentaxi noord brabant
dierentaxi noord brabant neemt ook uw rit aan voor andere routes/ritten dan hieronder aangegeven!!


bent u een emigratie aan het plannen en heeft u vervoer nodig op korte termijn of in 2023 neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden en advies.
Onze topprioriteit is om ervoor te zorgen dat uw huisdier comfortabel en veilig reist met de juiste zorg en liefde.


bel/whatsapp :+3119205511 of email : info@dierentaxinoordbrabant.nl

LET OP!! 

niet alle gegarandeerde routes staan hier vermeld omdat het b.v.100 % privé routes zijn en in overleg met de  klant hier niet vermeld  worden ,  of omdat de  vertrekdatums nog flexibel zijn in overleg met u als  klant. dus wilt u graag onze gehele planning weten dan kunt u het beste contact via de klantenservice opnemen  voor alle  mogelijkheden.
0 +
tevreden klanten
in de maanden maart-april en mei doneren wij bij iedere boeking die gemaakt wordt op de combinatieroutes in die maanden van en naar spanje voeding aan een plaatselijk asiel in spanje!!.

vaste combinatieroutes *

*sommige datums zijn nog flexibel, ik wil u dan ook vriendelijk vragen mocht de datum niet helemaal uitkomen neem gerust contact op voor eventuele mogelijkheden! OOK als u een rit wilt op een hieronder aangegeven datum naar een andere bestemming,wij denken graag met u mee !

dierentaxi noord brabant rijdt vanaf april 2023  2 x per maand een combinatieroute van Nederland – belgie – frankrijk naar spanje /portugal en retour.

(ophalen en brengen ook mogelijk in belgie – frankrijk)

komen de datums niet helemaal uit ivm een emigratie maar u wilt toch gebruik maken van de combinatieroute dan kunnen wij u eventueel tijdelijke opvang aanbieden in nederland of spanje.

Dit houdt in dat uw huisdier voor een diervriendelijke vaste prijs met onze welbekende zorg en liefde wordt vervoerd vanaf het ophaaladres naar het eindadres.

De route wordt zorgvuldig samengesteld zodat uw huisdier een ruime vaste bench tot zijn/ beschikking heeft en niet onnodig lang in de bus zit.

daarnaast wordt er gekeken naar wat voor dieren er op een route meegaan om extra stress te voorkomen, hierdoor kan het gebeuren dat wij de beslissing nemen uw huisdier niet op een bepaalde route mee te kunnen nemen. wij zullen dan samen met u naar een oplossing zoeken.

de combinatieroutes worden gegarandeerd gereden vanaf 6 huisdieren. (dit hoeft uiteraard niet van 1 klant te zijn)

**boek nu eenvoudig het vervoer van uw (toekomstige) huisdieren voor diervriendelijke all-in prijzen op onze maandelijkse routes. ** heeft u vervoer naar of vanuit een ander land nodig? **OOK dat kunnen wij geheel voor u verzorgen tegen gunstige prijzen. **u kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via ons contactformulier of +31619205511**
Nederland-België-Frankrijk-Spanje-Portugal / Portugal-Spanje-Frankrijk-België-Nederland
combinatieroute -/-Fuerteventura - Cran canaria - Tenerife in overleg mogelijk op deze route
vanaf € 395,00**

Nederland-België-Frankrijk-Ierland / Ierland-Frankrijk-België-Nederland
combinatieroute -/- Noord Ierland in overleg mogelijk op deze route
vanaf € 495,00**

** all-in prijs :

*inclusief btw,tol en eventuele bootkosten 

*exclusief eventuele kosten voor traces nt ( nodig bij verkoop -wisseling van eigenaar- of als u meer dan 5 dieren wilt laten vervoeren) 

 

 

contact opnemen.

bel: +31619205511 of email: info@dierentaxinoordbrabant.nl

choose your language »